Rólunk / About us

A “Lilakert” egy csodálatos hely, mely otthont ad két családi bölcsődének és egy napközbeni gyermekfelügyeletnek.

Kedves Látogató!

A családi bölcsődében  a gyermekek napközbeni ellátása történik családias , rugalmas rendszerben. A csoportok kis létszámúak, így a gondozóknak lehetősége van a gyermekek egyéni igényeit kielégíteni, felügyelni, gondozni őket.

Az anyák munkába állásának körülményeit könnyíti meg  a családi bölcsőde:

– egész évben lehet jelentkezni, beiratkozni, akár azonnali kezdéssel

– a nyitvatartási idő alkalmazkodik a szülői igényekhez

A családi bölcsődére és a gyermekfelügyeletre ugyan kevésbé kötöttek intézményi előírások, de a Szociális és Gyámhivatal engedélyezi,majd felügyeli a működését, hogy a gyermekek napközbeni ellátása a törvényekben előírt rendszerben,biztonságban történjen.

A Lilakertben működő családi bölcsődék  a gyermekeket 6 hónapos kortól 3 éves korig állandó egész vagy fél napos ellátásra , a gyermekfelügyelet pedig 6 hónapos kortól 14 korig időszakosan fogadja egész vagy fél napos ellátásra. A felügyeletet fiatal, de szakmai tapasztalattal rendelkező gondozók végzik.

A csoportokról részletes leírás  a Csoportok menüpontban találhatóak.

Közös célunkká vált , hogy Debrecen legotthonosabb és a szülők igényeihez leginkább alkalmazkodó családi bölcsődéjét, gyermekfelügyeletét működtessük.

Ígérjük, hogy mindent megteszünk azért, hogy az általunk fogadott gyermekek minél hamarabb “beszokjanak” és vidáman, élménydúsan töltsék nálunk napjaikat!

Minden felmerülő kérdésre szívesen válaszolok telefonon, email-ben vagy egy személyes találkozás során.

Üdvözlettel:

Nagy-Sándor Marianna

 Kapcsolat

Reklámok